Torentje van rode biet & mozzarella
Ohhh! This made my heart skip a ‘beet’. 😉
Een torentje van rode biet & mozzarella, overgoten met een in olijfolie gedrenkt sjalotje en afgewerkt met enkele gehakte pistachenootjes voor een crunchy toets.
Deze combo smaakt niet alleen top, het ziet er ook nog eens leuk uit!
Het recept heb ik gevonden op Lidl.be.
INGREDIËNTEN (voor 2 personen)
- 3 voorgekookte bieten
- 125 g mozzarella
- 2 el vers sinaasappelsap
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- olijfolie
- handje pistachenoten, fijngehakt
- zout en peper
BEREIDING
- Haal de mozzarella uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Snijd de mozzarella in plakjes.
- Snijd de bieten in plakjes.
- Doe het sinaasappelsap met de sjalot en olijfolie in een kom en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.
- Begin met het torentje. Leg een schijfje rode biet op een bord en daarop leg je een plakje mozzarella. Herhaal dit een paar keer en eindig met een plakje rode biet.
- Werk af met peper en zout en besprenkel met de marinade.
- Strooi er enkele gehakte pistachenootjes over en je torentje is klaar.
Smullen maar!
Heb je dit recept gemaakt?
Laat me weten wat je ervan vindt!
Schrijf hieronder een reactie en deel jouw foto op Instagram en Facebook met #healthyfoodmakesyoufeelgood.
Ik ben benieuwd! 🙂