Lekker Klassiek @ Boom

Lekker Klassiek @ Boom

Tijdens ‘De Zomertafel‘ van njam! kreeg ik een duoticket voor Lekker Klassiek.
Lekker Klassiek is een symfonisch musicalconcert dat 
klassieke muziek combineert met heerlijke gerechten op njam!­-niveau. 
Dit jaar vond een groot musicalconcert plaats met daarbij het beste van de musicals “14­-18”, “40-­45” en “Daens” gebracht door de bekende musicalsterren Free Souffriau, Peter Vandevelde, Jelle Cleymans, Jonas Van Geel samen met het Symfonieorkest Vlaanderen o.l.v. Dirk De Caluwé.

“Studio 100 & Provinciaal Recreatiedomein De Schorre presenteren speciale 3e editie van succesfestival.”

Een sprookjesachtige wandeling tot aan de ingang op hetzelfde domein waar ook ‘Tomorrowland’ plaatsvindt.

GENIETEN VAN KLASSIEKE MUZIEK

Dit jaar kon men genieten van verschillende optredens zoals:

  • 17h – 19h: Symfonisch Musicalconcert gezongen door solisten uit de originele cast, begeleid door Symfonieorkest Vlaanderen o.l.v. Dirk De Caluwé
  • 19.30h – 20h: Pianoconcert Lorenzo Bovitutti
  • 20.30h – 22h: Groots Klassiek Slotconcert met symfonisch orkest

LEKKER OP NJAM!-NIVEAU

njam! chefs

Tijdens lekker klassiek kan je niet alleen genieten van muziekoptredens, maar ook je smaakpapillen verwennen met de heerlijke gerechten bereidt door de njam! chefs.
Er zijn ook andere verschillende foodstands, maar het zijn vooral de gerechten van de bekende topchefs die de moeite waard zijn!
Dit jaar zorgden oa. Roger van Damme, Johan Segers, Jan Buytaert, Dagny Ros Asmundsdottir, Jeroen De Pauw, Steffi Vertriest, Michaël Vrijmoed, Bart Desmidt en Jan Tournier voor een onvergetelijke culinaire ervaring!
Ik heb gekozen voor de gerechtjes van Steffi Vertriest & Dagny Ros.

BLOEMKOOLTABOULEH VAN STEFFI VERTRIEST

Dit is het eerste gerechtje dat ik heb geproefd op Lekker Klassiek.
De lekkere veggie bloemkooltabouleh met zoete aardappel, frisse rucola, geitenkaas, limoen, honing en een crunch van amandelnoten.
Lekker én gezond, zoals we gewoon zijn van Steffi. 🙂
Mmmm… dit was de perfecte start van Lekker Klassiek!

MEXICAANSE TACO’S MET CHILI CON & SIN CARNE VAN DAGNY ROS

Als tweede njam! gerechtje heb ik gekozen voor de overheerlijke Mexicaanse taco’s gevuld met chili sin carne, rode bonen, zoete aardappel en een toefje zure room van njam! chef Dagny Ros.
Je kon ook kiezen voor de taco’s con carne (met vlees).
Om vingers en duimen bij af te likken! Yum!

NOG ENKELE NJAM! GERECHTJES…

Als dessert kon je kiezen tussen de Croque choc met een zeste van sinaasappel en een rode vruchtencoulis van Dominique Persoone of de ambachtelijke pannenkoeken met aardbeiencoulis, chantilly, verse aardbeien en basilicum van Roger van Damme.
Tijdens ‘De Zomertafel’ heb ik het dessertje van Roger van Damme mogen voorproeven en het smaakte hemels! 🙂

ANDERE CULINAIRE FOODSTANDJES

Naast de vele njam! gerechten waren er ook tal van andere eetstandjes en foodtrucks.
Zo had je oa. een koffie foodtruck, champagne (Freixenet) foodtruck, bio foodtruck, etc.

CULINAIR GENIETEN!

Als ik er één gerechtje moet uitkiezen dat niet door de njam! chefs was klaargemaakt, dan kies ik zonder twijfel voor deze ambachtelijke kroketjes MIX DELUXE van Gastronello.

  • Abdijkaas
  • Grijze garnalen
  • Mechelse koekoek
  • Zalm dille
  • Scampi thai red curry
  • Blend original Duroc d’olives

ENKELE SFEERBEELDEN…

Het domein was prachtig versierd en overal waren er kleine muzikale optredens.
Er werd ook animatie voorzien, dus dit evenement is echt geschikt voor alle leeftijden!
Een leuke uitstap voor jong én oud!

LEKKER GEZELLIG!

AFTER PARTY MET STEFFI VERTRIEST

En als kers op de taart hadden Eva Desmet (@themoodofeva) en ik een fotomoment (en Instagram Boomerang) met Steffi Vertriest! Fun, fun, fun! 🙂

DANKJEWEL NJAM!

Dankjewel voor de uitnodiging njam!
Tot volgend jaar! 😉

MIJN MOOISTE #lekkerklassiek FOTO!

#pregnancy #babybelly #momtobe
Photo by Guilluleo

MEER INFO VIND JE OP WWW.NJAM.BE
VOLG NJAM! VIA INSTAGRAM EN FACEBOOK.

MEER INFO OP WWW.LEKKERKLASSIEK.BE


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *