Hapje met rivierkreeftjes, radijs en waterkers

Hapje met rivierkreeftjes, radijs en waterkers

Een feestelijk hapje met rivierkreeft, stukjes king krab, radijs en waterkers. Wat een streling voor de tong… en het oog! 🙂

INGREDIËNTEN
  • enkele sneetjes wit toastbrood
  • 100 g rivierkreeftjes
  • enkele stukjes king krab
  • 3 el zure room
  • 1 el mayonaise
  • cayennepeper
  • peper en zout
  • tuinkers als decoratie
  • radijsjes
BEREIDING
  1. Gebruik een uitsteekring om rondjes uit het toastbrood te snijden.

  2. Dep de rivierkreeftjes en de king krab droog en meng met de zure room en mayonaise.
    Hou enkele rivierkreeftjes apart voor de afwerking.

  3. Breng op smaak met peper en zout en een snufje cayennepeper.

  4. Verdeel het mengsel op de rondjes en houd fris in de koelkast.

  5. Vlak voor het serveren haal je de hapjes uit de koelkast. Werk af met tuinkers en enkele plakjes radijzen.

Enjoy!

Aperitiefhapje

Heb je dit recept gemaakt?
Laat me weten wat je ervan vindt!
Schrijf hieronder een reactie en deel jouw foto op Instagram en Facebook met #healthyfoodmakesyoufeelgood.
Ik ben benieuwd! 🙂



Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *