Toast met brie en rode biet
Deze middag kies ik voor een snelle lunch.
Een knapperige toast met de heerlijke combi van rode biet en warme brie. Heaven!
INGREDIËNTEN (voor 1 persoon)
- enkele sneetjes brood naar keuze (bv. speltbrood, volkorenbrood, etc.)
- 2 rode bieten (voorgekookt)
- brie
- handje walnoten
- verse tijm
- eventueel honing naar eigen smaak
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Neem enkele sneetjes brood en beleg met een plak brie.
- Snij de rode bieten in kleine blokjes en voeg wat verse tijm toe. Roer goed en leg de rode bieten op de brie.
- Hak de walnoten grof en strooi ze over je toast.
- Leg je sneden brood op een bakplaat en zet ongeveer 10 minuten in de oven tot de brie gesmolten is.
- Werk af met een beetje honing naar eigen smaak.
- Serveer warm met een lekkere salade.
Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Laat me weten wat je ervan vindt!
Schrijf hieronder een reactie en deel jouw foto op Instagram en Facebook met #healthyfoodmakesyoufeelgood.
Ik ben benieuwd! 🙂