Feestelijke wraps met gerookte zalm, roomkaas, verse bieslook & dille
Never change a winning team!
In dit geval het onafscheidelijke duo gerookte zalm & roomkaas.
Op een bagel, boterham, toast, in een aperoglaasje of opgerold in een wrap, het maakt niet uit, want met deze 2 toppers samen scoor je ALTIJD! Zeker bij mij, want voor deze combo mag je me ALTIJD wakker maken.
Daarom mag dit gouden duo hier op oudejaarsavond niet ontbreken. Het is hetzelfde principe als de zalmrolletjes in een wrap, maar dan ietsje anders gepresenteerd voor de feestelijke toets.
De populaire zalmwraprolletjes, maar dan ietsje anders gepresenteerd voor een feestelijke toets.
Gebruik je favoriete roomkaas (Philadelphia, Boursin, Heks ‘n Kaas,…) en voeg er verse bieslook & dille aan toe. Werk af met een kneepje citroen en een feestelijke prikker.
DE VERSCHILLENDE LAAGJES
- wrap
- roomkaas
- gerookte zalm
- wrap
- roomkaas
- gerookte zalm
- roomkaas
- wrap
Feestelijke wraps met gerookte zalm, roomkaas, verse bieslook & dille
Ingrediënten
- wraps
- roomkaas bv. boursin, philadelphia,…
- enkele sneetjes gerookte zalm
- verse dille
- verse bieslook
- citroensap
Bereiding
- 1. Doe een flinke hoeveelheid roomkaas in een kom en voeg verse bieslook & dille toe. Meng goed en breng op smaak met peper en een beetje citroensap.
- 2. Neem een wrap en bestrijk met roomkaas in de vorm van een vierkant.
- 3. Leg enkele plakjes gerookte zalm op het laagje roomkaas.
- 4. Bedek met een tweede wrap en bedek opnieuw met een laagje roomkaas en enkele sneetjes gerookte zalm.
- 5. Eindig met een laagje roomkaas en een derde wrap.
- 6. Duw de wraps stevig op elkaar en wikkel er wat huishoudfolie rond. Leg in de koelkast voor een viertal uurtjes zodat het geheel stevig wordt.
- 7. Haal uit de koelkast en verwijder de huishoudfolie. Snijd met een scherp mes de wraps voorzichtig in vierkantjes.
- 8. Presenteer met een feestelijke prikker, een schijfje citroen en klaar. Easy peasy!
Tips
Fijne feestdagen en tot volgend jaar!
Heb je dit recept gemaakt?
Laat me weten wat je ervan vindt!
Schrijf hieronder een reactie en deel jouw foto op Instagram en Facebook
Tag @foodbysin en gebruik #foodbysin