Humulus red grape mocktail (Bel’Uva Humulus NA Red)
Yippie! Vandaag zitten we al in de helft van Tournée Minerale.
Houden jullie het nog vol of zijn jullie die mierzoete mocktails al beu gedronken? Goed nieuws! Want ik heb een nieuwe lekkere alcoholvrij aperitiefje ontdekt. De Bel’Uva Humulus Aperitif non-alcoholic red.
BEL’UVA HUMULUS NON-ALCOHOLIC RED
Een premium natuurlijke drank op basis van hun vermout recept met 2 hoofdingrediënten: Belgische wijndruiven in harmonie met botanicals (kruiden, specerijen, planten) zowel alcoholisch als non-alcoholisch.
Smaakt lichtjes bitter, maar toch fruitig!
Bel’Uva producten
ALCOHOLISCH
- Red grape vermouth
- Wine grape gin pinot blanc
- Wine grape gin muscaris
- Wine grape gin cabernet noir
NON-ALCOHOLISCH
- Humulus red wine grape aperitif
- Humulus white wine grape aperitif
Klik hier om het volledige assortiment te bekijken: www.beluva.be/products
Ik mocht de Humulus red wine grape aperitif non-alcoholic uittesten en maakte er een lekkere mocktail mee.
Meer recepten? Klik hier voor 3 recepten met Bel’Uva Humulus NA red: Aperitif Humulus NA Red (beluva.be)
Humulus Red Wine Grape Mocktail
Ingrediënten
- 20 cl Bel'Uva Humulus Aperitif red
- 10 cl Elderflower Tonic
- 1,5 el limoensap
- ijsblokjes
- framboosjes of ander rood fruit ter afwerking
- schijfje limoen ter afwerking
- rozemarijn ter afwerking
Bereiding
- 1. Doe enkele ijslokjes in een glas.
- 2. Voeg Bel'Uva Humulus Aperitif toe
- 3. Voeg de gewenste hoeveelheid tonic toe.
- 4. Werk af met een takje rozemarijn, enkele framboosjes en een schijfje limoen.
BEL’UVA WINACTIE
Benieuwd naar deze non-alcoholische aperitief? Goed nieuws! Want ik mag een fles Bel’Uva Humulus aperitif Non-alcoholic ROOD of WIT wegschenken! Neem snel een kijkje op mijn Instagram- en Facebookpagina en laat mij weten of je graag de rode of witte Bel’Uva Humulus wil ontdekken. Veel succes!
Kan je niet wachten? Met mijn code BELUVA-FOODMAKESYOUFEELGOOD krijg je tijdens de Tournée Minerale maand 20% korting op jouw Bel’Uva Humulus Aperitif NA.
Heel veel succes! Zondag 21/02 maak ik de winnaar bekend!
Heb je dit recept gemaakt?
Laat me weten wat je ervan vindt!
Schrijf hieronder een reactie en deel jouw foto op Instagram en Facebook
Tag @foodbysin en gebruik #foodbysin